Home Over Diensten Projecten Contact
 
Download CV
 

 

 

 

Mijn eerste opdracht was bij Stratagene in Nederland waar ik werd ingehuurd om te assisteren bij de aangekondigde GAK/UWV controle. Deze opdracht duurde 2 maanden en werd bemiddeld door PeopleDesk in Utrecht.  Ik werkte samen met Priscilla Lewis (Finance Manager) en Tracey Williams (Operations Manager).

www.peopledesk.nl

Gedurende deze periode heb ik de volgende werkzaamheden verricht:

    • Ik trof voorbereidingen om de controle zo spoepel mogelijk te laten verlopen.
    • Ik veranderde de boekingsgang van de Europese salarissen zodat een toekomstige controle makkelijker zou verlopen.
    • Gedurende een gesprek met de verkoopafdeling kwam ik erachter dat er een BTW probleem was en dit probleem is later doorgestuurd naar BTW experts.
    • Ik heb ook de archivering voor het lopende jaar aangepast en advise gegeven hoe de toekomstige archivering goed opgezet kon worden.
    • Ik heb een lijst opgesteld met verbeteringen die in het nieuwe MIS geïmplementeerd konden worden, omdat ik dan niet aanwezig zou zijn

Meer informatie over wat Stratagene doet kunt u vinden op:
http://www.stratagene.com

Stratagene’s commentaar op mijn functioneren gedurende de opdracht:

Kees kwam bij ons op een kritisch moment en begon direct met de uit te voeren werkzaamheden. Zijn kennis zorgde ervoor dat zaken snel op een rijtje kwamen en dat we niet meer tijd besteedden dan noodzakelijk was. We werken nu nog steeds met de procedures die hij destijds opgezet heeft.

Niet alles verliep even voorspoedig.
Kees kan behoorlijk koppig zijn en hoewel dit soms tot wat spanningen leidde, realiseerden wij ons dat het gezien het korte tijdsbestek en het gestelde doel, hij zijn werk niet goed gedaan zou hebben als hij niet koppig was geweest.

Ik waardeer Kees zijn intelligentie, kennis en vastberadenheid en weet dat hij succes zal hebben met zijn bedrijf.

Tracey Willams
Stratagene