Home Over Diensten Projecten Contact
 
Download CV
 

 

 

 

Mijn tweede opdracht was bij QuadTech,Inc. in Nederland waar ik werd ingehuurd om ervoor te zorgen dat het MIS Exact voor Dos volledig bijgewerkt werd en bleef, zodat de geplande overgang op jaareinde naar MIS CODA/Maginus zo soepel mogelijk zou verlopen. Deze opdracht duurde 8 maanden en werd bemiddeld door IP-X.  In deze periode werkte ik samen met Philip Bailey (Europese Controller), Frank Boon (Service Manager) en  Annelies Schaafsma (Office Manager).

 www.financialcareers.nl

In deze periode de volgende werkzaamheden verricht:

  • Ik heb Exact bijgewerkt en up/to/date gehouden.
  • Ik rapporteerde de maandelijkse- en jaarcijfers aan het Amerikaanse hoofdkwartier.
  • Ik heb de boekingsgang van de Europese salarissen aangepast, zodat dit op jaareinde makkelijker aan te sluiten zou zijn.
  • Ik heb geholpen bij de opzet van de BTW codes, Voorraadwaardering, Main Equipment order invoer en het updaten van de klantendatabase.
  • Ik heb de problemen met de Vennootschapsbelasting van vorige jaren opgelost en procedures ingevoerd om deze in de toekomst te voorkomen.
  • Ik heb de toekomstige structuur en mogelijke verbeteringen met betrekking tot de organisatie besproken met de verantwoordelijken in Amerika.
  • Naast dit heb ik ook advies gegeven in de overgang naar een nieuw salaris verwerkingsbureau, de opzet van de salarissen, de commissiestructuur en verbeteringen inzake de dagelijkse boekhouding.

Meer informatie over waar QuadTech zich mee bezig houdt kunt u vinden op:
http://www.quadtechworld.com

QuadTech’s opmerkingen over de uitvoering van mijn opdracht:

Ik heb Kees leren kennen als een zeer gedreven persoon die zaken tot een goed einde wil brengen en resultaat gericht is.

Hij is serieus en werkt nauwkeurig. Zijn streven is om snel en zakelijk tot een resultaat te komen. Soms kan dat wel eens confronterend zijn.

Ik heb met Kees goed kunnen samenwerken en hij heeft de opgedragen taken tot een goed einde gebracht

Frank Boon
QuadTech