Home Over Diensten Projecten Contact
 
Download CV
 

 

 

 

Mijn zesde en zevende opdracht waren in Huizen bij Thuiszorg Gooi en Veachtstreek waar ik was ingehuurd voor de tijdelijke vervanging van de  Teammanager Personeels en Salaris Administratie en daarna als Projectmedewerker Integratie. Deze opdrachten begonnen Juli 2007 en Maart 2008 en werden bemiddeld door Inter Solutions (www.intersolutions.nl).


Meer informatie over waar Thuiszorg Gooi en Vechtstreek zich mee bezig houdt kunt u vinden op www.vivium.nl  

Vivium

Gedurende de eerste opdracht was ik verantwoordelijk voor een tijdige en juiste verwerking van alle salarissen, het begeleiden van het verwerkingsteam, het opzetten en aanpassen van de bestaande systemen (DBS) en het adviseren van de Divisie Manager HRM inzake toekomstige noodzakelijke wijzigingen en verbeteringen.

Thuiszorg Gooi- en Vechtstreken (Vivium Zorggroep) commentaar op mijn functioneren gedurende deze opdracht:

Wijnand Molenkamp geeft liever een mondelinge toelichting op mijn functioneren. Zijn e-mail adres en of telefoonnummer zijn op te vragen bij FMCH.

Wijnand Molenkamp (voormalige Division Manager HRM)

Gedurende de tweede opdracht was ik verantwoordelijk voor het tijdig en juist aanleveren van de geconverteerde bestanden van DBS naar Beaufort en het rapporteren van verschillen in werkwijze tussen beide systemen aan het projectteam. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor een correcte afsluiting van de 2008 salarissen en bijbehorende werkzaamheden in DBS.

Thuiszorg Gooi- en Vechtstreken (Vivium Zorggroep) commentaar op mijn functioneren gedurende deze opdracht:

Sandra Spanjaard geeft liever een mondelinge toelichting op mijn functioneren. Haar    e-mail adres en of telefoonnummer zijn op te vragen bij FMCH.

Sandra Spanjaard (HR Manager )