Home Over Diensten Projecten Contact
 
Download CV
 

 

 

 

Mijn achtste opdracht is in Zaanstad waar ik was ingehuurd voor het opzetten van de functie Financial Controller. De opdracht begon Februari 2009 en was een directe opdracht bij A. de Keizer Elektrotechniek B.V. (www.adk.nl)


Gedurende deze opdracht was ik verantwoordelijk voor het vorm geven van de functie alsmede het tijdig en juist aanleveren van jaarrekening 2008 gegevens van 7 bedrijven, waaronder 2 consolidaties. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het opzetten van de begroting - en de kwartaalrapportages 2009 voor alle bedrijven. Verder zou ik de directie adviseren over verbetering van procedures en systemen (Syntess Prisma Pro).

ADK’s commentaar op mijn functioneren gedurende deze opdracht:

Binnen onze organisatie was veel behoefte aan actuelere Management Informatie. We waren daarvoor op zoek naar een no-nonsense, hard werkende interim, welke we in Kees Heerschop hadden gevonden. Via een correcte intake en duidelijke taak- en tijdomschrijving besloten we de opdracht aan FMCH te verlenen.
Direct na de start van de interim periode merkte we dat we de juiste persoon hadden gevonden. Kees Heerschop wist vrij snel problemen in kaart te brengen en aanbevelingen te doen op de huidige administratieve- en financiële processen. Dat kon soms zeer confronterend zijn. Kees Heerschop werkt zeer zelfstandig en leert zich binnen korte tijd goed in in de organisatie. Het was dus niet nodig om hem intensief te begeleiden bij zijn werkzaamheden.
In de laatste fase van de interim-opdracht heeft Kees Heerschop zijn werkzaamheden, conclusies en aanbevelingen professioneel en correct overgedragen aan onze nieuwe, vaste Financial Controller.
Als persoon kunnen we Kees Heerschop als zeer vakkundig en rechtdoorzee omschrijven. Wanneer wij binnen onze organisatie weer behoefte hebben aan extra kracht dan zullen wij direct aan FMCH denken.

Sjoerd en Niels de Keizer (Directeuren van ADK)