Home Over Diensten Projecten Contact
 
Download CV
 

 

 

 

fmch

Mijn vijfde opdracht was bij ABZ / Solera Nederland B.V. in Zeist waar ik werd ingehuurd om de Allround Administrateur tijdelijk te vervangen, totdat een nieuwe persoon geworven was. De opdracht duurde 5 maanden en werd bemiddeld door Alterim.

www.alterim.nl

In deze periode de volgende werkzaamheden verricht:

    • het grootboek bijgewerkt zodat de kwaliteit en snelheid van de maandafsluiting verbeterde en de problemen met de fiscus inzake oude openstaande zaken met betrekking tot VpB, Loonheffing en Omzetbelasting in kaart gebracht en voor zover mogelijk opgelost werden.
    • Ik heb advies gegeven over een beter gebruik van SAP en procedures geschreven voor een betere controle op Pensioenen en Verzekeringen.
    • Verder heb ik de voorbereiding gedaan voor de Geconsolideerde Jaarrekening en Vennootschappelijke Jaarrekeningen van diverse onderdelen.

Meer informatie over ABZ / Solera Nederland B.V. kunt u vinden op:
http://www.abz.nl

ABZ’s commentaar op mijn functioneren gedurende deze opdracht:

Kees heeft zich als interim administrateur zeer nuttig gemaakt.

Hij is voor 5 maanden ingehuurd.

Zeer snel pakte hij de zaken op; was pro actief en gaf gevraagd en ongevraagd advies over diverse zaken op de financiële administratie. Met name op het gebied van salaris / pensioen administratie heeft hij een kwaliteitsslag gemaakt waar ABZ nu profijt van heeft.

Verder heeft hij de reguliere maandafsluiting, en alle bijkomende werkzaamheden, voor zijn rekening genomen.

Als persoon was Kees makkelijk in te passen in het team en heeft zich in alle situaties professioneel en als vakman opgesteld.

Samengevat : een prettig professioneel persoon die zijn vak verstaat en dit met grote inzet uitvoert.

Gerbrand Dekker
Manager F&A